Lifestyle

Më mirë të mbahet maska N95 apo e thjeshta?

 

Është veçanërisht e rëndësishme tani me sistemet e kujdesit shëndetësor nën tendosje dhe me njerëzit në situata me rrezik më të lartë, si ambiente të mbushura me njerëz, ambiente të brendshme për periudha të gjata

A është më mirë ta mbash një N95 apo një maskë prej pëlhure tani?

Ekspertët e shëndetit kanë sugjeruar të rrisin mbrojtjen kundër variantit tejet ngjitës Omicron me maska më të forta, të tilla si N95-at ose KN96-at.