Lifestyle

Përdorimi i ujit me limon për rënie nga pesha

 

Shtyllat kryesore të misionit për rënien nga pesha janë: ushqyerja e shëndetshme dhe aktiviteti fizik.

Nëpërmjet tyre, rënia nga pesha është e shëndetshme dhe nuk shkakton dëme të forta në organizëm.