Lifestyle

Ndikimi i motit të ftohtë në lëkurën e foshnjave

 

Lëkura e foshnjës është 5 herë më e hollë se tek të rriturit, kështu rrjedhimisht edhe më e ndjeshme e kjo theksohet edhe më tej kur ka ndryshime të motit.

Lëkura e tyre prodhon shumë më pak melaninë, sesa tek të rriturit, andaj është tejet e bardhë dhe me mbindjeshmëri.