Lifestyle

Vitamina që ju duhet për të humbur peshë gjatë dimrit

 

Mes vitaminave, disa janë më të rëndësishmet në kohë të caktuara të vitit.

Gjatë stinës së dimrit sidomos, vitaminat janë veçanërisht të rëndësishme pasi virozat e ndryshme dhe mirëmbajtja e organizmit kërkojnë një kujdes të shtuar.