Lifestyle

Vitaminat e dobishme për një lëkurë të pastër e të bukur

 

Vitaminat janë pjesë e një diete të shëndetshme. Veçse të domosdoshme për trupin e njeriut, ato bëjnë mrekulli edhe për lëkurë së shëndetshme dhe të bukur.

Lëkura ka nevojë për shumë vitamina dhe ndër to kryesojnë: