Lifestyle

Si ndikojnë karbohidratet në organizmin tonë

 

Sa karbohidrate duhet të hani në ditë?

Karbohidratet janë thelbësore si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar dhe duhet të përbëjnë midis 45% – 60% të konsumit të përgjithshëm të energjisë (7,9).