Lifestyle

Vaksinat Pfizer dhe Moderna funksionojnë më mirë në imunitet si doza përforcuese

 

Vaksinat Pfizer dhe Moderna që përdoren në Mbretërinë e Bashkuar si përforcues japin përgjigjen më të mirë të përgjithshme të përforcimit, sipas një prove klinike në Mbretërinë e Bashkuar me shtatë injeksione të ndryshme.

Prova është studimi i parë që tregon se sa mirë funksionojnë vaksinat përforcuese të COVID-19 dhe justifikon vendimin e hershëm të Mbretërisë së Bashkuar për të përdorur këto dy vaksina për përforcues.