Lifestyle

Si mund të parandalojë variantet e reja vaksinimi i fëmijëve

 

“Duaje fqinjin tënd, është diçka që ne më të vërtetë e besojmë dhe dëshirojmë të jemi anëtarë të mirë të komunitetit e të jemi shembull se si mendojmë për vajzën tonë”, ka thënë nëna 40-vjeçare nga Louisville, e cila së fundmi e dërgoi Solomen në një shkollë të mesme vendëse për t’u vaksinuar. “E vetmja rrugë për ta mundur COVID-in është që të gjithë të punojmë bashkërisht për më të mirën e mundshme”

Cadell Walker shpejtoi ta vaksinojë kundër COVID-19 vajzën e saj 9-vjeçare, Solome, jo vetëm që ta mbrojë atë, por edhe ta ndalojë përhapjen e koronavirusit dhe krijimin e varianteve edhe më të rrezikshme.

“Duaje fqinjin tënd, është diçka që ne më të vërtetë e besojmë dhe dëshirojmë të jemi anëtarë të mirë të komunitetit e të jemi shembull se si mendojmë për vajzën tonë”, ka thënë nëna 40-vjeçare nga Louisville, e cila së fundmi e dërgoi Solomen në një shkollë të mesme vendëse për t’u vaksinuar. “E vetmja rrugë për ta mundur COVID-in është që të gjithë të punojmë bashkërisht për më të mirën e mundshme”.