Lifestyle

Ushqimet më të mira për të mbajtur në kontroll diabetin

 

Të gjesh kombinimet e duhura ushqimore me qëllimin që të mbash të ekuilibruar nivelet e sheqerit në gjak mund të jetë shumë e vështirë. Prandaj çdo frutë apo perime që konsumohet duhet të jetë i duhuri.

Këtu keni të listuara disa ushqime të cilat ndihmojnë me diabetin e tipit 1 dhe 2