Lifestyle

Sheqeri dhe kafeina, produktet që ndihmojnë për fokus në mëngjes

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Problemet me përqendrimin nuk kanë moshë, ato mund të shfaqen tek kushdo për arsye të ndryshme.

Ritmi i shpejtë i jetës, stresi apo ankthi duket se janë faktorët kryesorë që ndikojnë në këtë gjendje.