Lifestyle

Çfarë i ndodh organizmit kur konsumoni ushqim në mbrëmje

 

Të gjithë e kemi dëgjuar paralajmërimin se nuk duhet të hash darkë pas orës tetë, ose do të shtosh në peshë.

Por metabolizmi ynë nuk është se ndalon së punuari në darkë. Prandaj çelësi i suksesit qëndron tek raporti i kalorive që konsumoni dhe atyre që digjni.