Lifestyle

Simptoma që tregojnë presionin e ulët të gjakut

 

Tensioni i lartë i gjakut mund të shkaktojë shumë probleme shëndetësore, dhe ai i ulët po ashtu mund të jetë i rrezikshëm. Nëse nuk e matni rregullisht presionin e gjakut, mund të mos e dini se është i ulët.

Përqendrimi i ulur