Lifestyle

Nga limoni tek spinaqi, këto janë ushqimet e bukurisë

 

Ka shumë mundësi që me kalimin dhe verës dhe rënien e temperaturave këtë muaj, lëkura juaj të ketë pësuar dëme. Dhe ndërsa kalimi te kremrat hidratuese më të rënda është i rëndësishëm, një pjesë e enigmës për ta pasur një lëkurë sa më të shëndetshme shpesh neglizhohet. Ajo është dieta ushqimore.

Sipas nutricistëve, ju mund të pësoni një ndryshim rrënjësor në lëkurë duke e perfeksionuar atë në vetëm një javë, dhe kjo vetëm duke i konsumuar këta përbërës kryesorë natyral.