Lifestyle

Pesë shenja që ju paralajmërojnë se mund të jeni duke pësuar sulm në tru

 

Simptomat e sulmit në tru mund të jenë të ndryshme, dhe kjo gjendje kërcënuese për jetën shpesh prek njerëzit nga grupe të caktuara kur bëhet fjalë për shëndetin.

Nëse jeni obezë, keni tension të lartë të gjakut ose diabet, lëvizshmëri të dobët ose jeni tashmë të moshuar, rreziku rritet.