Lifestyle

Përfitimet shëndetësore të perimeve barishtore

 

A e keni pyetur ndonjëherë veten, pse prindërit ju detyronin t’i hani perimet barishtore. Epo, kjo ndodhë ngase ato janë të pasura me lëndë ushqyese dhe jashtëzakonisht të mira për shëndetin.

Perimet barishtore përmbajnë sasi të vogël të kalorive, prandaj ju mund t’i konsumoni ushqimet si spinaqi dhe lakra, pa u ndier në faj.