Lifestyle

Ushqimet e dëmshme për trurin

 

Truri është gjithë kohës në punë. Ai përkujdeset për mendimet, lëvizjet, frymëmarrjen, rrahjet e zemrës dhe shqisat.

Kjo nënkupton se truri ka nevojë të ushqehet rregullisht dhe në mënyrë të pasur.