Lifestyle

Përse duhet t’i kufizoni karbohidratet?

 

Karbohidratet janë pjesë ushqyes të rëndësishëm për mbarëvajtjen e funksioneve në organizëm.

Ato i gjejmë në formën e sheqernave, fibrave dhe niseshtesë natyrale.