Lifestyle

5 ushqime me yndyrë të lartë që janë të shëndetshme për ju

 

Jo të gjitha yndyrat janë të këqija. Yndyrat e pangopura ndryshe të njohura si yndyrat e mira, duhet të përfshihen në dietë për një shëndet më të mirë të zemrës, shëndetin e trurit dhe madje edhe humbjen e peshës. Këto yndyra mund t’i ​​parandalojnë sëmundjet e zemrës dhe goditjet në tru. Janë proteinat me densitet të ulët ose kolesterina e keqe ajo që duhet të minimizohet në dietën tuaj.

Nutricistët ua sugjerojnë pesë ushqime që janë të larta në kolesterinë të mirë, por janë super të shëndetshme.