Lifestyle

Mënyrat për ta shmangur plakjen, sipas shkencës

 

Kthimi i orës mbrapa nuk është vetëm një fantazi shkencore. Shkencëtarët kanë zbuluar se braktisja e disa zakoneve të këqija dhe zëvendësimi i atyre me shprehi të thjeshta e të shëndetshme, në të vërtetë mund ta ngadalësojë, parandalojë apo edhe ta ndryshojë procesin e plakjes në sistemet më vitale të trupit, përfshirë zemrën, trurin, kockat dhe lëkurën.

Konsumoni më shumë hekur