Lifestyle

Pse po kërkohen punëtorë, por askush nuk po punësohet

 

Patrick Healy thotë se ai bëri gjithçka siç duhet gjatë kërkimin për punë. Pasi u pushua si stilist në fillim të pandemisë, Healy, 36 vjeç, provoi në disa sipërmarrje para se të kërkonte një pozicion të ri me kohë të plotë në fillim të vitit 2021. Ai thotë se aplikoi për qindra pozicione, duke hulumtuar punëdhënësit e mundshëm dhe duke shkruar letra të personalizuara për të shoqëruar rezymenë e tij.

Për pjesën më të madhe të tyre, ai nuk mori përgjigje, pavarësisht se sa i kualifikuar ishte.