Lifestyle

Lëngu i panxharit, për shëndetin e trurit dhe tensionin e gjakut

 

Pirja e lëngut të panxharit rrit qarkullimin e gjakut në tru tek njerëzit

Ky konkluzion tregon se kokrrat e kuqe të panxharit luftojnë kundër uljes së funksioneve të trurit sidomos pas moshës 50 vjeçare, sipas një studimi të fundit.