Lifestyle

Çfarë të bëni nëse keni shtuar peshë si pasojë e COVID-19?

 

Dita ditës po shtohen raportimet për rastet në rritje të mbipeshës gjatë pandemisë së COVID-19.

Njerëzit nuk kanë frenuar të ngrënit si pasojë e stresit dhe mërzisë ndërkohë që jeta pasive e bën mirëmbajtjen e peshës më sfiduese.