Lifestyle

Edhe nutricionistët i blejnë të ngrira këto 10 ushqime

 

Edhe pse shpesh mund të mendohet se ushqimet e ngrira nuk janë të shëndetshme dhe kanë humbur vlerat ushqimore, nutricionistet thonë të kundërtën.

Sipas tyre, disa ushqime mund të blihen shumë mirë të ngrira dhe madje kanë vlera të njëjta ushqimore po aq sa të freskëta.