Lifestyle

Sëmundjet serioze të shkaktuara nga dieta Keto

 

Dieta Keto kohëve të fundit është praktikuar shumë nga masa, për shkak se ka qenë efektive për t’i ndihmuar njerëzit të dobësohen si dhe për faktin që shumë personave që i praktikojnë dietat, u konvenon t’i kufizojnë disa lloje të ushqimeve kur përqendrohen në humbjen e peshës.

Së fundmi, studiuesit shëndetësorë i kanë ngritur disa shqetësime rreth kësaj diete me shumë pak karbohidrate. Kështu, ata e kanë bërë lidhjen mes dietës Keto dhe disa nga sëmundjeve kronike afatgjata.