Lifestyle

Ushqimet që po i’u ekspozojnë drejt kancerit

 

Kur ekspertët mjekësorë flasin për ushqimin që shkakton kancerin, mendohet të jenë substanca kancerogjene që përmbajnë ushqimet, si dhe kimikate që shkaktojnë kancer.

Në fakt këto janë ushqime që ne i konsumojmë përditë, pa e kuptuar aspak se janë tepër të dëmshme dhe na ekspozojnë ndaj kancerit. Ja cilat janë: