Lifestyle

Vitaminat e nevojshme për lëkurë të pastër dhe të shëndetshme

 

Misioni i ushqimit nuk është vetëm të kënaqë shijen, por edhe të na japë energji.

Ushqimi ka një tjetër mision po aq të rëndësishëm. Ai është pjesë e pandashme e regjimit të kujdesit të lëkurës.