Lifestyle

Efektet pozitive nga dëgjimi i muzikës

 

Në disa vende dhe kultura, muzika konsiderohet fuqi për të tejkaluar dhimbjet. Në aspektin psikologjik, përfitimet nga muzika janë ende duke u hulumtuar për t’u përdorur në shoqëritë moderne. Në këtë artikull të “Vertavahealth” do të lexoni përfitimet që kanë dëgjuesit e muzikës.

Rritja e humorit