Lifestyle

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse hani patate çdo ditë

 

Patatet rriten në mbi 100 vende në të gjithë botën dhe më së shumti në Kinë, SHBA, Indi, Rusi dhe Ukrainë. Pavarësisht se janë kaq popullore, patatet nuk besohet të jenë shumë të shëndetshme.

Madje konsiderohen edhe të rrezikshme për trupin tuaj. Por ndoshta ky është vetëm një stereotip i krijuar nga patatet e skuqura dhe ushqimi “fast-food”.