Lifestyle

Si ndikojnë farat e shalqirit në shëndetin tonë?

 

Shalqiri është një ushqim i preferuar, veçanërisht në verë, kur temperaturat janë të larta.

Nëse e kini zakon ta blini shpesh, duhet të keni parasysh se farat që shumë i heqin dhe i hedhin, janë gjithashtu shumë të shëndetshme.