Lifestyle

Metodat efikase për trajtimin e lëkurës së djegur nga dielli

 

Çdo person ka pësuar të paktën një herë në jetë djegie të lehta të lëkurës të shkaktuara nga ekspozimi i pakujdesshëm në diell.

Pas çdo djegieje të tillë pasojnë zbokthimi dhe qërimi i lëkurës, andaj është shumë me rëndësi që të zbatohet kujdes i veçantë dhe adekuat për lëkurën, veçmas gjatë periudhës së verës.