Lifestyle

Halle Berry thotë se dieta keto e ka ndihmuar ta menaxhojë diabetin

 

Aktorja e njohur hollywoodiane, Halle Berry, e ka ndjekur dietën keto për 30 vjet dhe së fundmi për portalin, “Indiser”, deklaroi se ajo i ka ndihmuar ta menaxhojë sëmundjen e diabetit.

54 vjeçarja Berry, e kishte zbuluar se kishte diabet në moshën 22-vjeçare, gjë që sipas saj, e ka bërë të jetë e vëmendshme rreth shëndetit të mirë.