Lifestyle

Efektet anësore të farave të kungullit

Foto: Ilustrim
 

Farat e kungullit janë të pasura me ushqyes të rëndësishëm për shëndetin.

Falë vitaminave dhe mineraleve, farat e kungullit janë ndër më të pasurat fara për trajtimin e problemeve me prostatën, artritin e depresionit.