Lifestyle

Dieta ‘pro’ dhe ‘kundër’ lëkurës së yndyrshme

 

Jeni lodhur duke pasur një fytyrë të yndyrshme? Jo vetëm produktet që përdorni kundër lëkurës së yndyrshme ju ndihmojnë për të arritur rezultate të kënaqshme, pasi edhe ushqimet kanë një rol të rëndësishëm në këtë drejtim. Duke konsumuar më shumë ushqime specifike e duke ndenjur larg disa të tjerave, yndyra e tepruar nuk do të jetë më problem për lëkurën tuaj.

Hani sa më shumë perime dhe fruta të pasura me fibra