Lifestyle

Ushqimet e preferuara për shëndetin e trurit

 

Ushqimet më të mira për trurin, janë ato të cilat janë të pasura me polifenole dhe yndyra të shëndetshme. Kështu ato kanë veti të rrisin përqendrimin tonë dhe të përmirësojnë në maksimum funksionet esenciale të sistemit nervor.

Për çfarë ushqimesh bëhet fjalë?