Lifestyle

Ruani balancën e trupit duke konsumuar ujë

Ruani balancën e trupit duke konsumuar ujë
 

Uji është kudo që nga toka te majat e akullta malore e deri te qelizat e trupit të secilit prej nesh.

Në varësi të pozicionit gjeografik, masës trupore, moshës dhe gjinisë, mesatarisht trupi i njeriut përbëhet prej 55-60% ujë.