Lifestyle

Vlerat ushqyese të rrepave të kuq

Vlerat ushqyese të rrepave të kuq
 

Rrepat e kuqe ndoshta nuk futen në listën e perimeve tuaja të preferuara, por kur bëhet fjalë për vlerat e tyre, rrepat renditen ndër perimet më të shëndetshme në botë.

Rrepat i gjeni në forma dhe ngjyra të ndryshme. Ato kategorizohen në varësi të periudhës së korrjes, verë, vjeshtë, dimër dhe pranverë.