Lifestyle

Nëse keni nevojë për vitaminë B12, hani sardele

 

Sardelet i gjejmë të freskëta ose të konservuara dhe mund të përdoren mjaft mirë në sallata, panine apo salca makaronash.

Shija nuk është e vetmja arsye përse njeriu duhet të konsumojë më shpesh sardele.