Lifestyle

COVID-19 rriti rrezikun e lindjeve të hershme dhe vdekjen e nënave

COVID-19 rriti rrezikun e lindjeve të hershme dhe vdekjen e nënave
 

I lindur në fillim të muajit mars, Maleku i vogël ka mbushur një muaj.

Nëna e tij, Hind Sherghin, mori lajmin se ishte shtatzënë në pandemi, si shumë gra tjera gjatë verës së kaluar.