Lifestyle

Përfitimet shëndetësore të kokosit janë përtej përmbajtjes ushqyese

 

Arra e kokosit është një frutë ekzotike, e pasur me minerale, fibra dhe vitamina, që i bashkon shijes së këndshme një sërë përfitimesh për bukurinë dhe shëndetin.

Arra e kokosit përmban vlera të dobishme për shëndetin, përtej faktit se është i pasur me vlera ushqyese dhe vlera të cilat e ndërtojnë metabolizmin e trupit.