Lifestyle

Diabeti dhe ndryshimi i simptomat te burrat dhe gratë

 

Sëmundja e diabetit është e rrezikshme për çdokënd, por mënyra e shfaqjes ndryshon te burrat e gratë

Te gratë, diabeti mund të shfaqet në formën e infeksioneve dhe çekuilibrit hormonal që shpesh ndikojnë në sistemin riprodhues.