Lifestyle

Nëse i ndieni këto 3 simptoma delikate, zemra juaj mund të jetë në rrezik

 

Të gjithë duan të jenë të shëndetshëm, veçanërisht marrë parasysh faktin se sëmundjet e zemrës janë shkaktari kryesor i vdekjeve anembanë botës. Por fatkeqësisht, marrë parasysh shumë lloje të problemeve të zemrës që mund t’i përjetoni, është vështirë të jesh i vetëdijshëm për të gjitha simptomat e mundshme. Derisa ka shenja të mëdha të cilat i identifikojnë këto sëmundje, sikur sikleti, dhimbja dhe presioni në gjoks, ju duhet të shikoni edhe për shenjat më pak të dukshme.

Sipas një studimi të ri, nëse i ndieni këto 3 simptoma delikate, atëherë zemra juaj mund të jetë në rrezik. Prandaj duhet të mësoni më shumë rreth faktorëve tjerë të rrezikshëm për shëndetin e zemrës suaj.