Lifestyle

Shmangni këtë gabim te lavatriçja që nuk e keni ditur deri më sot

Shmangni këtë gabim te lavatriçja që nuk e keni ditur deri më sot
 

Edhe pse keni një rekomandim për secilën kuti detergjent se sa të vendosni për një cikël larjeje, shumica e prodhuesve e ekzagjerojnë - logjikisht, për të konsumuar më shumë produkte dhe për ta blerë atë më shpesh.

Shumë pastrues dëmton buxhetin dhe rrobat, por gjithashtu ndikon në mënyrë drastike faturën tuaj të energjisë elektrike.