Lifestyle

Lëngu i panxharit pastron mëlçinë dhe ul presionin e gjakut

 

Panxhari i kuq dhe rrepat konsiderohen gjerësisht si dy nga perimet që ofrojnë lëngje me vlera madhështore për organizmin.

Konsumimi i lëngut të panxharit