Lifestyle

Çfarë i ndodhë trupit tuaj kur hani para se të flini

 

Është ora 9:30 e mbrëmjes dhe vije pyetja se a duhet të ha diçka para gjumit?

Ngrënia e tepërt para gjumit mund ta largojë gjumin, por gjithashtu, nëse nuk konsumohen shumë kalori gjatë ditës, gjithashtu mund të ndikojnë në ciklin e gjumit.