Lifestyle

Një efekt anësor kryesor i pirjes së çajit për gratë para menopauzës

 

Çfarë ka për t’u mos pëlqyer tek çaji? Është i shëndetshëm, i lehtë për t’u konsumuar dhe goxha e shijshëm.

Nëse jeni grua e re në moshë që konsumon rregullisht çaj, që ndër të tjera konsiderohet pije qetësuese, atëherë jeni duke e përgatitur trupin për ta parandaluar një çështje madhore shëndetësore, që lidhet me menopauzën.