Lifestyle

Lëngu i kockave, një prej burimeve më të mëdha të vitaminave e mineraleve

Lëngu i kockave, një prej burimeve më të mëdha të vitaminave e mineraleve
 

Lëngu i kockave është jashtëzakonisht i pasur me proteina, veçanërisht xhelatinë dhe sasi domethënëse mineralesh, siç është kalciumi dhe fosfori.

Lëngu i kockave është përdorur që në lashtësi për shëndetin e trurit, kockat, kundër dhimbjeve të kyçeve dhe toksinave.