Lifestyle

Efektet e mahnitshme të lëngut të karotës në organizëm

 

Të jetuarit shëndetshëm është një stil shumë dimensional që padyshim përfshin edhe pirjen e lëngut të karotës.

Ky lëng është i pasur me beta karotën që i jep organizmit vitaminën A, vitaminat e kompleksit B, vitaminën E dhe shumë minerale të tjera.