Lifestyle

Një lugë mjaltë në mëngjes bën mrekulli në organizmin e njeriut

Një lugë mjaltë në mëngjes bën mrekulli në organizmin e njeriut
 

Mjalti i dhuron fuqi organizmit, ai është antioksidant dhe armik i mikrobeve. Nisja e një dite të mbarë dhe të shëndetshme nis me patjetër nga kuzhina.

Mënyra se si dalim nga shtëpia në mëngjes për t’u nisur në punë ndikon në mënyrë të pavetëdijshme në humorin tonë përgjatë gjithë ditës.