Lifestyle

Çaji i xhenxhefilit i mrekullueshëm për organizimin

 

Ekspertët thonë se rrepat në dimër dhe xhenxhefili në verë e mbajnë mjekun larg.

Xhinxheri ose xhenxhefili konsiderohet si një prej bimëve më të shijshme dhe më të shëndetshme të planetit. Vlerat e tij shkojnë përtej një stine të vetme.