Lifestyle

Përfitimet e mira të çokollatës

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Sikur të kishim nevojë për më shumë arsye që ta duam çokollatën.

Sipas Abbie Gellman, shefe në Institutin e Edukimit Kulinar, çokollata ka përfitime shëndetësore si antioksidantë dhe aminoacide, të cilat kur konsumohen me masë, ndihmojnë në mbrojtjen e sistemit kardiovaskular, zvogëlimin e inflamacionit dhe të tjerë.